Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Φυτώρια Λυγερά

Φυτώρια Λυγερά | Αναρτήσεις

Φυτώρια Λυγερά
Πάροδος Βασιλέως Κωνσταντίνου, Σιδηρόκαστρο Σιντικής, Τ.Κ 62300
Τηλ.: σταθ. 2323 023385
Άνοιξε το 1992

Από το 1992, τα  Φυτώρια ΛυγεράΦυτώρια Ελιάς - Ελαιόδεντρα Λυγερά  βρίσκονται στο πλάι του Έλληνα, και όχι μόνο, αγρότη.

Με εξαιρετικές ποικιλίες ελιάς, οι οποίες φυτεύονται και μεγαλώνουν στα ιδιόκτητα φυτώρια μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των ελαιοπαραγωγών και καλλιεργητών ελιάς, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Με ένα πλήθος ελληνικών ποικιλιών (Αμφίσσης, Θάσου, Κορωνέικη, Χαλκιδικής, Καλαμών, Λευκοελιάς και Πετροελιάς Σερρών, Μανάκι, Μεγάρων) αλλά και ξένων (Πικουάλ, Αρμπεκίνα) μπορούμε και καλύπτουμε στο μέγιστο τις ανάγκες σας, μοιραζόμενοι την ίδια αγάπη για την ελιά με εσάς.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να απαντήσουμε στα όποια ερωτήματα έχετε σχετικά με την ελιά, αλλά και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς!
Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα από την παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου καθώς και η διαρκής αναζήτηση νέων εφαρμογών στο τομέα της ελαιοκαλλιέργειας μας δίνουν την δυνατότητα να σταθούμε στο πλευρό του αγρότη καθ' όλη τη διάρκεια της ελαιοπαραγωγικής διαδικασίας (επιλογή της κατάλληλης ποικιλίας - σωστή δεντροφυτεία - ορθολογική καλλιέργεια).

Σε εμάς θα βρείτε όλες τις ποικιλίες ελαιόδεντρων στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την εγγύηση του ονόματος Λυγερά!

Εκλεκτές ποικιλίες όπως Αμφίσσης, Arbequina και Picual Ισπανίας, Θάσου, Καλαμών, Κορωνέικη, Λευκοελιά και Πετροελιά Σερρών, Μανάκι, Μεγάρων, Χαλκιδικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου